Sommer 2020 intro-workshops

Sommerworkshops i kreative fotografiske teknikker.

Har du lyst til at prøve kræfter med noget kreativt og måske interesse i det fotografiske, tilbyder vi sommerworkshops i tre forskellige fotografiske teknikker. Der er ingen krav om fotografisk kendskab for at deltage på vores workshops, blot åbenhed og nysgerrighed.

De tre workshops er Cyanotypi, Emulsionsoverførsel og Pinhole fotografi.

Vi holder normalvis kurser, over to dage eller mere, i bl.a. disse fotografiske teknikker, men oplever ofte, at det kan være svært at vælge. Samtidig oplever vi, at det kan afholde nogle fra, at deltage i et to dages kursus, når man ikke rigtig kender teknikken eller kan vurdere om det er noget for en.

Derfor tilbyder vi 3,5 times intro workshops her hen over sommeren, hvor du kan få en forsmag på hvad de forskellige teknikker handler om og om det er noget for dig at fortsætte på senere kursus. Det er selvfølgelig klart at vi ikke kan gå i dybden på en 3,5 times workshop, men det er vores erfaring at du kan sagtens kan nå at få en god fornemmelse af hvad det handler om og måske deraf lyst til at udforske mere og gå dybere med teknikken på et af vores 2 dages kurser.

Alle sommerworkshops afholdes, som vores andre kurser, i vores værksteder på Frejasvej 26 i Hillerød.


Datoerne for sommerworkshops er:
UDSOLGT Emulsionsoverførsel. fredag den 31/7/20, kl. 15.30 - 19.00
Læs mere og se Facebook event her.

Hvis du stadig gerne vil prøve Emulsionsoverførsel har vi stadig pladser på vores to dages kursus i september. Klik her for at se mere. Du kan også komme på en intro workshop på Københavns Museum. Klik her for at se mere.

Pinhole.                        lørdag den 1/8/20, kl. 11.00 - 14.30
Læs mere og se Facebook event her.
Cyanotype.                  søndag den 2/8/20, kl. 11.00 - 14.30

Priser er 350 kr. pr deltager og ved din deltagelse opnår du samtidig 10% på et valgfrit (Cyanotype, Emulsionsoverførsel el. Pinhole) 2 dages kursus i 2020.

Holdstørrelsen justeres og fastlægges efter den aktuelle Covid-19 situation, lige nu max 8 deltager.


Emulsionsoverførsel.
Du tager billeder med et Polaroidkamera og ved hjælp af varmt vand og fingresnilde overfører du selve billede-emulsionen fra Polaroidfotografiet til papir, fliser eller andet materiale.

Cyanotypi.
Se og oplev en fotografisk teknik, hvor UV lyset er din medspiller og hvor du fremkalder billeder i det fri ved hjælp af solen. Mulighederne for de flotteste blåtryk er uendelige.

Pinhole.
Byg dit eget kamera af en konservesdåse eller juicekarton. Tag billeder med det og oplev magien i mørkekammeret og ved en af de ældste fotografiske teknikker.


Læs mere om de enkelte teknikker og se kursusbeskrivelserne på kurserne (2 dages kurser):
Emulsionsoverførsel
Cyanotypi
Pinhole


For spørgsmål og tilmelding til sommerworkshops skriv til info@2249.dk

Vi overholder selvfølgelig alle Covid-19 retningslinjer, der er aktuelle på tidspunktet for afholdelse af disse workshops. Det være sig bl.a. rengøring, udluftning, afspritning og social afstandstagen. Vi forbeholder os ret til ændringer i forhold til den aktuelle Covid-19 situation.