PinHole kamera

Pinhole kamera

Princippet bag pinhole kamera, nemlig camera obscura, stammer helt tilbage fra Aristoteles tid. Pinhole fotografi er fotografi i dets simpleste form og det er fascinerende, hvor lidt det skal til for at indfange øjeblikket. Pinhole kameraer kan både give enorme præcise afbildninger og meget kunstneriske udtryk.

Indhold: På workshoppen arbejder vi med at bygge vores eget Pinhole kamera og vi gennemgår teknikkerne og historien omkring Pinhole. Vi går i dybden og eksperimenterer med placeringen af film, størrelsen og præcisionen af hullet, eksponeringstiden, formen af kameraet samt meget mere. Efter kurset vil du være istand til at bygge dit eget Pinhole kamera og selvstændigt arbejde med Pinhole fotografi.

Dag 1: Her lærer vi princippet bag at bygge et simpelt kamera af en dåse eller en æske, samt at fremkalde vores billeder i mørkekammer.

Dag 2: Denne dag er sat af til at eksperimentere og/eller forfine både kameraopbygning, motiv, eksponering og fremkaldeteknik.

Pris: 1.850,- pr. deltager.

Undervisere: Sille Juline Høgly Petersen og Ole Jauch

Tilmelding: Send en mail til info@2249.dk med dit navn, mail og telefon samt hvilke kursus du gerne vil deltage på. Så kontakter vi dig så hurtigt så muligt.

Praktiske informationer: Prisen på workshoppen inkluderer materialer til at bygge et Pinhole kamera og 10 billeder med mulighed for at tilkøbe flere billeder undervejs.
Workshoppen forløber over to dage fra kl 10-16 begge dage.
Du kan deltage i workshoppen uden forudgående viden om Pinhole fotografi. En basal viden om fotografi vil være en fordel, men ikke krav for deltagelse på workshoppen.
Der serveres kaffe/the/vand frugt og lidt lækkert. Du medbringer selv frokost. Der er køleskab og mulighed for let tilberedning i thekøkken.
Det tilrådes at have tøj/sko på, der må snavset til.

Covid-19: Følg med her i forhold til vores kurser og workshops.


Hold i 2020

Ikke flere kurser i 2020. 

Hold i 2021

Afvent datoer for kurser i 2021.