Kurser

Med udgangspunkt i det kreative menneske, tilbyder vi kurser i ældre og gamle alternative fototeknikker. Da teknikkerne ofte er nye og uprøvede for deltagerne, indeholder alle kurser en teknisk og en mere kreativ del. Kurserne er 2 dages kurser, hvor den tekniske del ligger på dag 1 og den kreative på dag 2.

I den tekniske del gennemgår vi, lærer og får vi styr på teknikken. Hvor det giver mening taler vi om historiske perspektiver og kigger på andre fotografer/kunstnere der har anvendt teknikken.

I den kreative del arbejdes mere frit med gårsdagens nyerhvervede teknik og viden. Vi gennemgå måske lidt udvidede teknikker, men primært vil fokus ligge på din egen kreativitet og arbejde med mediet.

I 2020 tilbyder vi kurser i nedenstående teknikker på følgende datoer (tryk på kursusnavnet for at komme til beskrivelse og det praktiske om kurserne): 

OBS: Grundet den nuværende sundshedsituation er der ændringer til kursusdage - se nedenfor. Kurser skrevet i kursiv og grå afholdes ikke.

Cyanotypi

  • Afvent dato for kommende kurser.

Polaroid transfer 

  • Hold Emul-20-2: 17-18 oktober 2020.

Pinhole kamera

  • Næste kursus forår 2021. Se mere her eller på Facebook.
Det praktiske gældende for alle vores kurser.

Der tages forbehold for ændringer i de planlagte kursusdage og tidspunkter.
Følg med på www.2249.dk eller Facebook @kf2249 for seneste opdateringer og nyheder.

Covid-19: Der tages generelt forbehold for sundheds myndighederens anbefalinger og retningslinjer i forhold til forsamlinger og afholdelse af arrengementer. Følg med her i forhold til opdateringer i forhold til vores kurser.

Kursussted: Frejasvej 26, 3400 Hillerød, med mindre andet er anført ifm. kurset.

Kursus varighed: Kl 10-16 med mindre andet er anført ifm. kurset.

Tilmelding: Send en mail til info@2249.dk med dit navn, mail og telefon samt hvilke kursus du gerne vil deltage på. Så kontakter vi dig så hurtigt så muligt.

Antal deltagere: For at sikre at der er tid til alle og samtidig skabe en gruppedynamik tilstræber vi at holdene har min 6 og max 10 deltagere. På visse kurser vil der endvidere være 2 instruktører.

Forplejning: Der serveres kaffe/the/vand frugt og lidt lækkert. Du medbringer selv frokost. Der er køleskab og mulighed for let tilberedning i thekøkken.

Beklædning: Det tilrådes at have tøj/sko på, der må snavset til.

Transport og parkering: Ca 10 med bus eller cykel fra Hillerød st. Ca 25 min til fods. Kommer du i bil er der er god mulighed for parkering ifm. kursuslokalerne.

Betaling for åbne kurser: Du opkræves kursusgebyr inden kursusstart og betaling skal ske inden kursusstart. Du er først sikret plads på kurset ved indbetaling af kursusgebyr og bekræftelse herpå fra os.

Afbestilling for åbne kurser: Du kan framelde din deltagelse på et af vores åbne kurser frem til en måned før kursusstart og få refunderet det fulde kursusgebyr. Framelder du indtil 14 dage før kursusstart får du 50% af dit kursusgebyr refunderet. Ved framelding 14 dage eller mindre indtil kursusstart modtager du ikke kursusgebyret retur. Kursusgebyret refunderes ikke, hvis du mod forventning ikke dukker op til kurset.

Overdragelse af kursustilmelding: Din tilmelding er personlig, men kan overdrages til en anden, såfremt du er forhindret i at deltage, så længe vi gøres opmærksom på overdragelse på mail, inden kursusstart.

Aflysning: Såfremt vi må aflyse et kursus, og dette alene skyldes KF2249, tilbagebetales hele kursusgebyret. Såfremt der ikke er tilmeldinger nok og et kursus ikke kan etableres, tilbydes du en plads på næstkommende kursus. Et kursus kan aflyses, flyttes eller sammenlægges med et efterfølgende, indtil en uge før kursusstart. Tilmeldte deltagere får personlig besked på mail, hvis der forekommer ændringer af væsentlig karakter (aflysning, flytning, sammenlægning, ændring i kursussted) i forhold til det planlagte kursus.