Firmakurser og Events

Foruden vores åbne kurser tilbyder vi skræddersyede firmakurser og firmaevents.

Vi tager udgangspunkt i det kreative og skabe et kreativt afsæt for deltagerne. Kurserne eller de events vi tilbyder, sammensætter vi i samarbejde med virksomheden. Således tilgodeser vi specifikke behov og ønsker for netop det perfekte kursus eller event.

Eksempel på kursus/event.

Som eksempel laver vi specifikke firmakurser/events i Pinhole - som er at bygge sit eget kamera og opleve hvor lidt der reelt skal til for at kunne frembringe et billede. 

Vi gennemgår det historiske og tekniske og alle får en grundig indføring i de specifikke teknikker inden vi slipper løs og leger os frem til både uforudsigelige og spændende resultater. Camera Obscura kaldes det også og definitionen er:

"Et optisk apparat der kan projektere af dets omgivelse op på en skærm"

Vi tager definitionen til kanten og vores optiske apparat er en konservesdåse, en juicekarton eller anden beholder, som vi mørklægger, bore et lille hul i og så har vi vores Camera Obscura. Skærmen er "bagvæggen" inde i dåsen eller kartonen og derinde projekteres billedet op. Det betyder vi kan lægge et stykke fil eller papir i dåsen, æsken eller kartonen og når vi lukker lyset ind gennem det lille hul, rammer det filmen/papiret og dette eksponeres. Herefter tager vi filmen/papiret ud og fremkalder det i noget kemi - og vi har et billede.

Det er en gammel og kendt teknik og en af de simpeleste måder at fotograferer på. Men reelt er det således alle kameraer og endda vores øjne er opbygget.


Vi tilbyder specifikke kurser og events i alle de teknikker vi underviser og holder åbne kurser i.

Kontakt os på info@2249.dk og lad tage en nærmere snak om, hvad jeres tanker er og hvordan vi kan imødekomme jer, jeres behov og ønsker.

Vi vil se frem til at skabe en fantastisk dag for dig og dine medarbejdere.