Polaroid transfer

Polaroid transfer

En workshop over to dage hvor vi fordyber os i et univers hvor uforudsigelighed og kreativitet er nøgleordene.

Indhold: Polaroid transfer/emulsionsoverførelse er en teknik hvor man overfører den billedbærende emulsion fra et Polaroidfotografi over på et andet medie. Det kan være akvarelpapir, kobbertrykspapir, fliser eller hvad din fantasi nu byder ind med. Teknikken gør at farverne fremstår mere douce og tilføjer motivet et drømmende, tidløst og fint udtryk. Arbejdet med Polaroid transfer er en uforudsigelig og levende proces, hvor netop en stor del af charmen ligger i at man ikke kan forudsige, hvordan det færdige værk ender med at tage sig ud.

Dag 1: Her vil teknikken og blive gennemgået og kameraerne demonstreret. Derefter skal alle i gang med at lave deres egne emulsionsoverførelser, bliver fortrolige med teknikken og materialet og dets muligheder.

Dag 2: På dag nummer to vil der være plads til at eksperimentere, lade ideer kommer til live og fx bearbejde overførelserne ved at skrive og brodere på dem, sætte flere sammen - kun fantasien sætter grænser.

Pris: 1.650,- pr. deltager

Tilmelding: Send en mail til info@2249.dk med dit navn, mail og telefon samt hvilke kursus du gerne vil deltage på. Så kontakter vi dig så hurtigt så muligt.

Praktiske informationer: Prisen på workshoppen inkluderer alle materialer til 10 overførelser med mulighed for at tilkøbe flere undervejs.
Workshoppen forløber over to dage fra kl 10-16 begge dage.
Du kan deltage i workshoppen uden forudgående viden og behøver heller ikke viden om fotografi for at deltage.
Der serveres kaffe/the/vand frugt og lidt lækkert. Du medbringer selv frokost. Der er køleskab og mulighed for let tilberedning i thekøkken.
Det tilrådes at have tøj/sko på, der må snavset til.

Covid-19: Følg med her i forhold til vores kurser og workshops.


Hold i 2020

Emul-20-2: 17-18 oktober.

Hold i 2021

Afvent datoer for kurser i 2021